FAQ

Hoe lang blijft de shop open?

De shop blijft vanaf 10 november twee weken open. Tot 25 november 00.00 om precies te zijn.

Kan ik mijn product ruilen?

Dat kan zeker! Stuur een mailtje naar webshop@duisterdepodcast.nl en vul als onderwerp ‘Ruilen’ in. Zet in je mail je ordernummer, datum van bestelling, datum ontvangst van de bestelling en voor welke maat je wilt ruilen. Let op! Retourzendingen zijn voor kosten van de klant.

Kan ik mijn product retourneren?

Ook dat kan!

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via webshop@duisterdepodcast.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Dus let op, kosten van de retourzending zijn voor de klant. Je kan je retour aanvragen met het volgende formulier:

Je bent niet verplicht om het formulier te gebruiken. Het is een stuk makkelijker om ons gewoon een mailtje te sturen op webshop@duisterdepodcast.nl en de retourzending aan ons te melden. Dat scheelt weer werk. Hoef je namelijk niet helemaal het formulier uit te printen, in te vullen en in te scannen. We willen dan wel graag de volgende dingen van je weten: ordernummer, datum van bestelling, datum ontvangst van de bestelling. We zullen het ontvangst van de mail aan je bevestigen.

Let op! Retourzendingen zijn voor kosten van de klant.

Wat is de levertijd?

Het duurt twee weken tot wij onze bestelling binnen hebben na het sluiten van de webshop op 24 november. Daarna gaan wij zo snel mogelijk verzenden. Je hebt je bestelling sowieso voor de kerst in huis!

Heb ik bedenktijd?

Als je een aankoop via internet hebt gedaan geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Als je spijt krijgt van je aankoop kun je deze binnen deze termijn zonder opgaaf van reden ongedaan maken.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis. Verzending naar België en Duitsland voor T-shirts en tote bags is €4,00. De verzendkosten voor een hoodie en de kerstbal zijn €6,25. De verzendkosten voor een illustratie zijn €1,20. Wil je je pakketje naar een ander land versturen? Neem dan contact met ons op: webshop@duisterdepodcast.nl